Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Ezine  Meslek Yüksekokulu' nda 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 10 Haziran 2022 Cuma günü Ezine Atatürk Kültür Merkezi' nde gerçekleştirildi.Düzenlenen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Pelin KANTEN, Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Çanakkale Onsekiz Mart Universitesinin çeşitli birimlerinden Dekanlar ve Müdürler, Ezine protokolü ile mezunlarımız ve aileleri katıldı. Ezine Meslek Yüksekokulu'nun değerli akademisyenlerinin takdiminin ardından saygı duruşunda bulunularak akabinde İstiklal Marşı okundu.

Tören, Ezine Meslek Yüksekokulu tanıtım filminin ardından ÇOMÜ müzik topluluğunun müzik dinletisi ile devam etti. Sonrasında Ezine Meslek Yüksekokulu Birincisi Gıda İşleme Bölümü öğrencisi Damlasu ŞAHİN, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Pelin KANTEN' in konuşmalarının ardından okul ve program bazında dereceye giren öğrencilere plaket ve ödül takdimi ile mezunlarımıza  mezuniyet belgelerinin sunumu gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören 2022 yılı mezuniyet törenimiz geleneksel kep atma seramonisi ile sona erdi.