Akademik Personele Yönelik "Eğitimcilerin Eğitimi" Konulu Hizmetiçi Eğitim Gerçekleştirildi.

Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite süreçleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda görev yapmakta olan akademik personele yönelik "Eğitimcilerin Eğitimi" konulu hizmetiçi eğitimleri, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Durmuş Özbaşı tarafından verildi. Meslek Yüksekokulumuz Dr. Öğr. Üyesi Özgür Manap Konferans Salonundaki eğitimlerin başında söz alan Müdür Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu konuşmasında Üniversite Yönetimi olarak kalite güvencesi süreçlerine verilen öneme değinerek özellikle Ezine Meslek Yüksekokulunda periyodik olarak gerçekleştirilen hizmet içi eğitimlere verdikleri destek nedeniyle Eğitim Fakültesi öğretim üyelerine teşekkür etti. Ardından sırasıyla Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve Doç. Dr. Durmuş Özbaşı amaç, öğretme ve öğretme etkinlikleri ile ölçme ve değerlendirme konularında hizmetiçi eğitim kapsamında akademisyenlere bilgiler verdiler. Soru ve önerilerle devam eden eğitim etkinliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve ve Doç. Dr. Durmuş Özbaşı' ya teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.