Akredite Laboratuvar Çalışmaları Devam Ediyor.

Gıda, Süt Ürünleri, Duyusal Analiz Laboratuvarlarının akredite çalışmaları kapsamında Üniversitemiz Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sermet KOYUNCU, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ayça AYDOĞDU ve Öğr. Gör. Savaş GÜRDAL Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek akredite laboratuvar hizmetleri konularında bilgi alışverişinde bulundular. Okulumuzun mevcut Gıda Laboratuvarlarını ziyaret eden heyet, analiz hizmetlerinde en kısa zamanda akreditasyon sağlanması için ÇOBİLTUM olarak destek sözü vererek  görüşlerini bildirdiler.

Söz konusu akreditasyon çalışmaları kapsamında Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper ALTINOK, TEKAFOS Bursa Satış Sorumlusu Onur IŞIK, NOVAGENT Laboratuvar firmasından Tamer ÇETKİN ve okulumuz akreditasyon komisyonu üyelerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Mevcut pandemi koşulları nedeniyle online olarak düzenlenen toplantıda OSB'nin sektörel analiz gereksinimlerine yönelik teknolojik çözümler, laboratuvarların mevcut durumu ve akreditasyona yönelik yapılması gereken çalışmalar ele alındı.