Bahar Yarıyılı Oryantasyon Eğitimleri

28.02.2022 - 04.03.2022 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulumuz bölümleri tarafından öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimleri gerçekleştirilmiştir. Dış Ticaret Bölümü, Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Muhasebe ve Vergi Bölümü, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü ve Gıda İşleme Bölümleri tarafından bölüm öğrencilerine ve öğretim elemanlarına yönelik olarak ayrı ayrı düzenlenen oryantasyon etkinliklerine Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Giray ÖĞE ve  Öğr. Gör. Celal Selim BİNAY, Yüksekokul Sekreteri Sedat ARICAN ve ilgili Bölüm Başkanları ve hocaları konuşmacı olarak katılmışlardır. Etkinliklerde, staj işlemleri, mezuniyet şartları, DGS imkanları, eğitim - öğretim yönetmeliği gibi konularda öğrenciler bilgilendirilmiştir.