Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

"Beyaz Peynirden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Quorum Quenching Etkinliğinin Tespiti" İsimli Tübitak 2209-A Projesi Sonuçlandırıldı.

17.05.2023 Saat 10:40'da Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 2. Sınıf öğrencisi Zehra NUR ADSIZ, 2022/1 Döneminde 1919B012203844  Proje No ile  Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenen "Beyaz Peynirden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Quorum Quenching Etkinliğinin Tespiti" isimli projesinin sonuçlarını Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü 1.ci Sınıf öğrencileri ile Microsoft Teams üzerinden yapılan bir etkinlik ile paylaşmıştır. Meslek Yüksekokulu öğrencillerine 2209 projeleri hakkında bilinçlendirme ve teşvik etmek amacı da taşıyan etkinliğe bölüm başkanımız Sayın Dr.Öğr.Üyesi Şehnaz ÖZATAY ve proje danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İPEK de katılım göstermiştir. Sunum sonunda öğrencimiz Zehra Nur ADSIZ; maddi desteği nedeniyle TÜBİTAK 2209-A programına, Laboratuvar imkanları konusunda desteğini esirgemeyen Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ve Müdürümüz Prof.Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU'na, proje danışmanı Gıda İşleme Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İPEK'e teşekkürlerini sunmuştur.

Ekler

Tübitak 2209 Proje Sunumu.pdf