Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Çanakkale İl Gıda Kontrol Laboratuvarı'na Teknik Gezi Düzenlendi

Ezine Gıda İhtisas OSB MYO Akademik Personeli Öğr. Gör. Çağlar KAYA koordinatörlüğünde Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında teknik gezi düzenlendi.

Geziye Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Ezgi YIKICI ve öğrenciler katıldı. Çanakkale İl Gıda Kontrol  Laboratuvarı'na düzenlenen gezide ilgili birim personelleri tarafından gıdalarda GDO tayini, fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizler ile pestisit kalıntı ve mineral tayini laboratuvarlarının işleyişi ve staj imkânları hakkında detaylı bilgiler verildi.