Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Safa Koçoğlu’na Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Genel Sekreter Oğuz Ünal ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Necat Taşçı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Av. Doç. Dr. Safa Koçoğlu ile bir araya geldi. Görüşme, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin son dönemdeki yenilikçi atılımları ve gelecekteki planları hakkında bilgilendirme amacı taşıdı.
Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Necat Taşçı, bu yıl Ezine Meslek Yüksekokulu’nun “OSB Meslek Yüksekokulu” statüsü kazandığını ve bu yeni statü ile sanayicilerle mesleki eğitim alanında gerçekleştirilmesi hedeflenen yenilikçi projelerin önemini vurguladı.
Görüşme sırasında, Bakan Yardımcısı Koçoğlu, sanayicilerle akademisyenler arasında gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi aldı.
Misafirperverlikleri ve destekleri için Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Av. Doç. Dr. Safa Koçoğlu’na teşekkür ederiz.