Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

ÇOMÜ Ezine MYO ve Tahsildaroğlu Arasında Üniversite – Sanayi İş Birliği Toplantısı Düzenlendi

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Giray ÖGE ve Öğr. Gör. Celal Selim BİNAY, Yüksekokul Sekreteri Sedat ARICAN, Gıda İşleme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK ve Tahsildaroğlu Süt Ürünleri A.Ş. Süt Alım Müdürü Hüseyin YOLUÇ ve Kalite Sorumlusu Meltem ÇAĞLAR’ın katılımıyla Üniversite Sanayi iş birliğinin geliştirilmesine yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda 3+1 işyeri başlangıç uygulama eğitimleri, staj çalışmaları ile yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU; Gıda ve Süt alanları başta olmak üzere Ezine’de faaliyet gösteren tüm sektörlerle iş birliğine hazır olunduğunu, özellikle işbaşı eğitim ve gıda analizleri gibi konularda iş birliğinin üniversite ve sektör adına oldukça önemli olduğunu vurguladı.