Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu’ndan İki Kampanya Daha

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Gönüllüler Topluluğu’nun faaliyetleri hızla devam ediyor. ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu bu sene yaptığı yardım kampanyalarına yenilerini ekledi. Kağızman Kozlu İlkokulu Anasınıfı için “2. El Oyuncak Kampanyası” başlatan ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu kampanyasını başarıyla tamamladı. Diğer yandan Erzurum Tekman Akdağ İlkokulu’nda öğrenim gören 15 minik için bot ve mont kampanyası başlatarak tamamlayan topluluk üyeleri destek malzemelerini tek tek paketleyerek miniklere ulaştırmak için kargoya verdi.

Topluluk üyeleri şu anda İpekyolu Atatürk Lisesi ve Ezine Kemahlı Köyü İlköğretim için 2. el kitap kampanyasını yürütüyor. Bu kampanya ile eş zamanlı olarak İpekyolu Bostaniçi İlkokulu’nda öğrenim gören anasınıfı öğrencilerinin kullanımı için 2. el oyuncak kampanyasına ve Çermik Karataş İlköğretim’deki minikler için mont kampanyasına devam ediyor.

Yeni kampanyalarda görüşmek üzere, destek verenlerimize teşekkür ederiz.