Europass CV Yarışması Sonuçları Açıklandı!

Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Kariyer Planlama dersi kapsamında katıldıkları Europass CV Yarışması sonuçları Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper ALTINOK'un katılımıyla düzenlenen törenle açıklandı. Çanakkale İŞKUR'un düzenlediği yarışma sonucunda bölüm birinci, ikinci ve üçüncü öğrencilerine sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ "Henüz birincisini düzenlendiğimiz ve öğrencilerimizin kariyerleri için önem taşıyan CV'lerin yarıştığı bu yarışmayı gelecek yıllarda da tekrarlayağız" şeklinde açıklamada bulundu. Meslek Yüksekokulumuz birincisi Dış Ticaret Bölümü öğrencisi Sahra BAYRAM'ı tebrik ediyoruz.