Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Günleri Gerçekleştirildi!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu, geleceğin nitelikli iş gücünü yetiştirmeyi hedefleyen etkinlikleriyle dikkat çekti. Üç gün süren etkinlikler kapsamında Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş , Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve ÇOMÜ Teknopark adına Kadir YILMAZ konuşmalarını gerçekleştirdi.

TÜBİTAK 2209 A ve 2209 B projeleri kabul edilen öğrencilere  ve akademik danışmanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi. Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu günlerine katkılarından dolayı Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş tarafından Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok’a plaket takdim edildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ise projelerde üniversiteye katkı sunan firmalara plaket takdim etti. Programa Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur Yavuz ve çok sayıda daire müdürleri, askeri komutanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Programda son olarak Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ve Ezine bölgesi firmalarının stantları gezildi.