Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksek Okulu’nda Sosyal Sorumluluk ve Butik Odası Açıldı.

Açılışa Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Necat Taşçı, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gülce Tok, Akademik personel ve öğrenciler katıldı. Koordinatörlüğünü Öğr. Gör. Ş.Ceren Ulupınar’ın yaptığı hali hazırda etkinliklerin devam ettiği odada üniversite öğrencileri için butik kısmı da faaliyete geçti. Bu kapsamda öğrenciler ücretsiz olarak kıyafet, ev eşyası, erzak noktasında yararlanabilecekler. Katkı sunmak isteyen yardımseverlerimizin desteklerini bekliyoruz.