Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Gıda İhtisas OSB İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Ezine Meslek Yüksekokulunun hemen yan parsellerinde yükselmekte olan Ezine Gıda İhtisas Orgazine Sanayi Bölgesinin güncel gelişim aşamaların ve yöreden beklentilerin görüşüldüğü istişare toplantısı Ezine'de gerçekleştirildi. Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, SGK İl Müdürü Hilmi Güler, İl Genel Meclisi üyesi Yahya Murat Sezgin ile Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü   Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür ve Ezine Mahalle ve Köy Muhtarlarının katıldığı toplantıda Organize Sanayi Bölgesinin ihtiyaç duyduğu ham madde ve nitelikli personel ihtiyacının sağlanması konuları tartışıldı. Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Erenoğlu konuşmasında üniversite olarak Ezine'deki dönüşüme uyum sağlanarak eğitim, araştırma ve toplumsal katkı alanlarında gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ve büyük asama kaydedildiğini dile getirdi. Bugüne kadar Üniversite ile Organize Sanayi Bölgesi partnerliğinde pekçok çalışma ve proje gerçekleştirdiğini belirterek tarımsal alanda da bölgenin ihtiyaç duyacağı katkıyı sağlamaya Üniversite olarak hazır olduklarını söyledi.