Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokul Proje Komisyonu Prof. Dr. Ahmet ERGİNAL'la da Bir Toplantı Gerçekleştirdi.

Meslek Yüksekokulumuz Proje Komisyonu üyeleri proje fikirlerini Lisansüstü Eğitim Enstitüsu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL ile paylaştı. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nde gerçekleşen toplantıda katılımcılar kendi proje fikirlerini paylaşırken TÜBİTAK, BAP, AB ve öğrenci projeleri ile ilgili merak ettikleri soruların yanıtlarını buldular. Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Mustafa EKİCİ, toplantı sonunda Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL 'e katkılarından dolayı teşekkürlerini iletirken ilerleyen günlerde Proje Komisyonunun çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.