Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'dan 23 Nisan Mesaji

23 Nisan 1920 tarihinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşamaktayız. ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasına önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan gününü millet egemenliğini ilelebet koruyarak, bu emanete sahip çıkacak olan çocuklarımıza armağan etmiştir.

Ezine Meslek Yüksekokulu olarak, geleceğimiz olan çocuklarımızın vatan ve millet şuuruyla yetiştirilmesinin önemli olduğunu vurgular; tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.

Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu
Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü