Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulu Öğrencisi KAP Değerlendirme Ekibine Dahil Edildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 2.sınıf öğrencisi Enes Berke Ertana, Eylül-Aralık 2022 döneminde Fırat Üniversitesinde gerçekleştirilecek 2022 Yılı Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında değerlendirme ekibinde olacak.

Bilindiği gibi, Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) yükseköğretim kurumlarındaki kalite güvencesi, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ve yönetim sistemi süreçlerinin “planlama, uygulama, kontrol etme ve önlem alma” döngüsü kapsamında değerlendirilmesini sağlayan bir dış değerlendirme yöntemidir.

Öğrencimiz Enes Berke Ertana; kalite elçisi programı, kalite elçisi çalıştayı ve değerlendirici eğitimleri kapsamında aktif eğitim süreçlerini başarıyla tamamlayarak Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) çerçevesinde değerlendirme ekiplerinde öğrenci değerlendirici ünvanıyla yer almaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.