Ezine Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarımız TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Proje Yazım Etkinliği’ne Katılım Sağladı

Ezine MYO Öğretim Elemanları’mızdan Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK, Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY, Öğr. Gör. Dr. Merve Gözde DURMAZ, Öğr. Gör. Dr. Selda GÜVEN, Öğr. Gör. Dr. Eda KESKİN USLU, Öğr. Gör. Gülce TOK, Öğr. Elm. Çağlar KAYA ve Doç. Dr. Hasan GÜL, 30/11/2023 tarihinde ÇOMÜ Troia Kültür Merkezi’nde moderatörlüğünü Doç. Dr. Sercan KARAV’ın yaptığı ve sunumun Doç. Dr. Ganime AYDIN tarafından gerçekleştirildiği  TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Proje Yazım Etkinliği’ne katılım sağladı. Etkinlikte Doç. Dr. Ganime AYDIN tarafından öğretim elemanlarımıza projeye başvuru ve proje yönetimi konusunda detaylı bilgiler verildi. Öğretici yanı yüksek geçen etkinlik, konuya ilişkin soru ve cevaplarla sona erdi.