Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanlığı devir teslim töreni gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğretim elemanlarının yanı sıra Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Eda Keskin Uslu ile Meslek Yüksekokulu Sekreteri Sedat Arıcan'ın da hazır bulunduğu törende Bölüm Başkanlığı görevini tedviren yürütmekte olan Öğr. Gör. Şükran Deniz Doğanay görevini Dr. Öğr. Üyesi Aslı Bek'e devretti. Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Öğr. Gör. Şükran Deniz Doğanay'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken yeni atanan Dr. Öğr. Üyesi Aslı Bek'e görevinde başarılar diledi. Bölümün yürütmekte olduğu eğitim-öğretim, araştırma ve toplumsal katkı faaliyetlerine yönelik bilgilendirmenin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.