Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulunda Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Ezine Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN, Genel Sekreter Ayhan MONUS, Müdürümüz Doç. Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU ile akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan toplantıda, Müdürümüz Doç. Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU, Ezine Meslek Yüksekokulu'nun 2021 yılı içerisindeki faaliyetlerini ve gelecek yıllara yönelik planlarını aktardığı bir sunum gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT yaptığı konuşmada Ezine MYO'nun gelişiminden memnun olduğunu belirtti ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapılması planlanan Mükemmeliyet Merkezinin bütçesinin onaylandığı müjdesini verdi. Toplantının sonunda ise Kalite Güvence çalışmalarına katkı sunan akademik ve idari personele Teşekkür belgelerini takdim etti.

Daha sonra Meslek Yüksekokulumuz Gıda Laboratuvarında Gıda İşleme bölümü öğrencilerinin geliştirmiş olduğu inovatif ürünleri denedi ve duyusal analiz gerçekleştirdi. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile görüşerek, öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini değerlendirdi.