Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulunda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi.

Ezine Meslek Yüksekokulu eski Müdürü, Üniversitemizin yeni Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, düzenlenen törenle Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ'ye devretti. Törene Ezine Kaymakamı Yunus KIZILGÜNEŞ, Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL, Ezine İlçe Emniyet Müdürü Ziya ÖKSÜZ, Ezine İlçe Jandarma Komutanı Murat ŞİMŞEK ve Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdulkerim DİKTAŞ ile Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli katıldı. Rektör Erenoğlu, çok iyi bir çalışma ortamı ve çok güzel dostluklar bıraktığını söylerken Ezine ilçesinin ve Ezine Meslek Yüksekokulunun kendisi için çok farklı yerlerde olduğunu dile getirdi. Daha sonra söz alan Müdür Ekici ise devraldığı bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağını bunun için de Rektörümüzün, Kaymakamımızın, Belediye Başkanlarımızın, Ezine'nin diğer idari amirlerinin ve akademik ve idari personelimizin desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti.