Ezine Meslek Yüksekokulunda Genel Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuza 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında kayıtlanan öğrencilerimize genel oryantasyon programı düzenlendi. Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici' nin öğrencilere hoşgeldiniz konuşması ile başlayan programda öğrencilere Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulumuz, Çanakkale ve Ezine tanıtıldı. Üniversitemiz kariyer merkezi, sürekli eğitim merkezi, sosyal sorumluluk ve proje koordinatörlüğü (ÇOMÜ Butik) bilgilerinin  yanı sıra yemekhane ve ulaşım gibi hizmetler hakkında çeşitli bilgiler verildi. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında uygulanmaya başlayacak "Sosyal Transkript" uygulaması hakkında bilgiler verildikten sonra öğrencilerin bilimsel projeler ve sosyo-kültürel faaliyetlere katılmalarının önemi vurgulandı. Ayrıca öğrencilerimize gelecek hafta bölümleri tarafından daha detaylı oryantasyon  programı yapılacağı bilgisi verildi. Program sonunda Ezine Meslek Yüksekokulunun yeni kayıtlanan öğrencilerinin ve akademik personelinin bulunduğu ilk gün hatırası fotoğraf çekimi yapıldı. Öğrencilerimize, eğitim hayatlarının sağlık, huzur ve başarı ile geçmesini diliyoruz.