Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulunda Gıda Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi Verildi.

Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite güvencesi süreçleri kapsamında Kalite ve Gıda Güvenliği Sistemleri Baş Denetçisi Esin PATKAVAK TOR tarafından "Kalite Yönetim Sistemleri" hakkında eğitim verildi. Eğitime Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü akademik personeli ile öğrencilerin yanı sıra Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU katılım göstermiştir. Eğitim sırasında kalite yönetim sistemleri denetim süreçleri, gıda teknikerlerinin denetim süreçleri içerisindeki rolleri, kalite baş tetkikçisi olma kariyer yolu konusunda bilgiler paylaşıldı. Eğitim sonrasında Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, gıda kalite yönetim sistemlerine verilen öneme değinerek, Baş Tetkikçi Sayın Esin PATKAVAK TOR'a da vermiş olduğu katkıdan dolayı şükranlarını iletti. Ayrıca etkinliğin gerçekleşmesinde emek veren Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY ve Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK'e teşekkür etti.