Ezine Meslek Yüksekokulunda Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite güvencesi çalışmaları kapsamında  Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu başkanlığında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih Torlak, Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Planlama Dersi Öğretim Elemanları ve Meslek Yüksekokulumuz Bölüm Mezun İlişkileri Koordinatörlerinin katılımıyla Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kariyer Planlama Dersi (KPD) içerik, amaç ve hedefleri ile bölüm ve akademik birime özel çıktıları; paydaşlarla ilişkiler ve misafir katılımı konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca mezun ilişkileri kapsamında, mezun veritabanı hakkındaki güncel çalışmalar, Telegram kullanımı, amaç ve birime özel hedefleri ile Kariver Merkezi hesapları, yetenekkapisi.org,  Ulusal Staj Programı, bölgesel ilanlar- fırsatlar, kısmi zamanlı çalışmalar, Yetenek Heryerde vb. fuarlar, teknik geziler, yarışmalar, bölüme özel faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu faydalı toplantı sonunda Müdür Erenoğlu tarafından ÇOMÜ Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih Torlak'a teşekkür belgesi takdim edildi.