Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulu'nda Öncelik Ar-Ge ve Yenilik: İnovatif Ürünlerin Duyusal Analizleri Gerçekleştirdi
Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite güvencesi çalışmaları kapsamında Ezine Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ögr. Gör. Dr. Eda KESKİN USLU nün yürütücülüğünü yaptığı "Oleojelasyon Tekniği  Kullanılarak Aromalı Yer Bademi Yağı Sürülebilir Ürünlerin Geliştirilmesi" başlıklı bilimsel araştırma  projesi kapsamında geliştirilmekte olan aromalı inovatif oleojel ürünlerinin duyusal tanımlayıcı analiz ve tüketici testi gerçekleştirildi. Ezine Meslek Yüksekokulu Duyusal Analiz Laboratuvarında yapılan analize Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Öğr. Gör. M. İlker GÜLCEMAL ve Ögr. Gör. Celal Selim BİNAY'ın yanı sıra Gıda Kalite ve Kontrolü Analizi ile Süt ve Ürünleri Teknolojisi öğrencileri katılım sağladı. Bilimsel çalışmaya destek veren Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.