Ezine Meslek Yüksekokulundan Deprem Destek Paketi İçin Sürekli Çağrı

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik yapılan yardımların devam ettiği bu süreçte Çanakkale Valiliği’nin internet sitesinde güncellenen öncelikli ihtiyaç listesi ilan edilmiştir .

Deprem bölgesine ayni yardımda bulunmak isteyen Meslek Yüksekokulumuz mensupları ve Ezine halkı, yardımlarını Meslek Yüksekokulumuz Sekreterliğine, Ezine İbrahim Dedeoğlu Etkinlik Merkezine veya Terzioğlu Yerleşkesi Hasan Mevsuf Spor Salonu girişinde bulunan ÇOMÜ Butik’e teslim edebilir.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgilendirmedeki amacımız bu tür yardımların arttırılmasını teşvik etmektir. Yardım çalışmalarımızın mensuplarımız ve Ezine halkı ile birlikte yoğun iş birliğiyle sürdürülebilmesi temennisiyle bilgilendirmelerimize devam edeceğimizi beyan ederiz.