Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ezine MYO' da Etkili İletişim Semineri Gerçekleştirildi.

17 .05. 2022 tarihinde Ezine Meslek Yüksekokulu'nda tüm bölüm ve öğrencilerine sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda GONCATURK Koçluk ve Kurumsal Hizmetler sahibi Profesyonel Yaşam Koçu ve Eğitmeni Sayın Gonca Türk tarafından Etkili İletişim Semineri kapsamın da  kişisel gelişim, mülakat teknikleri, CV hazırlama ve kariyer planlama konuları hakkından detaylı bilgilendirme yapıldı.

Kişisel gelişimin iş hayatları ve özel hayatları boyunca ne kadar önemli olduğunu, kendilerini geliştirmek için neler yapmaları gerektiğini, iş görüşmesine gittikleri zaman nasıl davranmaları ve neler söylemeleri konularında tecrübeleri ve bilgileri ışığında öğrencilerimize uygulamalı olarak eğitim veren Sayın Gonca Türk'e seminer sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile etkinliğimiz son bulmuştur.