Ezine MYO'da Kalite Çalışmaları Kapsamında Proje Eğitimleri Verildi.

Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite güvencesi çalışmaları kapsamında Ezine Meslek Yüksekokulu'nda TÜBİTAK 2209 projeleri eğitimi gerçekleştirilmiştir. Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İPEK tarafından online olarak verilen eğitime Okul Müdürümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Eda KESKİN USLU olmak üzere birçok akademik personelimiz katılım göstermiştir. Eğitim sırasında 2209 proje başvuru koşulları, başvuru, kabul, yürütme ve sonlandırma süreçleri hakkında bilgi verilmiştir. Sunum sonucunda birçok 2209 projesine danışmanlık yapan Okul Müdürümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU deneyimlerini katılımcılarla paylaşmış, ​eğitim hocalarımız tarafından sorulan sorular ve görüş alışverişi ile sonlandırılmıştır.

Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği.pdf