Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Geleneksel Şehit Onbaşı Fatih Duru Futbol Turnuvası "Sigarasız Hayata Merhaba" Sloganıyla Gerçekleştirildi.

Ezine Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Ayvacık Meslek Yüksekokulu, Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Yenice Meslek Yüksekokulu katılımıyla 30 Mart 2022 tarihinde Geleneksel Şehit Onbaşı Fatih DURU futbol turnuvası bu yıl "Sigarasız Hayata Merhaba" sloganıyla gerçekleştirildi. Gün boyu oynanan müsabakalara Meslek Yüksekokullarımız A ve B takımlarıyla katıldılar. Toplam 8 takımın mücadele ettiği turnuva sonunda Fair Play sporcu ödülünü Ezine Meslek Yüksekokulu sporcusu Görkem ÖZDEM  olurken  Ayvacık Meslek Yüksekokulu sporcusu Davut Berke AYDIN ise turnuvanın gol kralı ünvanını kazandı. Müsabakalar sonucunda turnuva üçüncüsü Yenice Meslek Yüksekokulu A takımına kupası Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN tarafından verildi. Turnuva ikincisi Ayvacık Meslek Yüksekokulu A takımı kupasını Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL'in elinden alırken, turnuva birincisi Ayvacık Meslek Yüksekokulu B takımı ise şampiyonluk kupasını Ezine Kaymakamı Sayın Yunus KIZILGÜNEŞ ile Şehit Onbaşı Fatih DURU'nun annesi Azime DURU'dan aldı.

Tören sonunda Meslek Yüksekokulumuzun etkinliklerine vermiş olduğu kıymetli destek nedeniyle Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN tarafından günün anısına Üniversitemiz atölyelerinde üretilen özel truva atı hediye edildi.

Turnuvamızda başarılı olan takım ve sporcularımızı tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.