Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme Bölümü Öğrencileri Ezine Gıda İhtisas OSB Meslek Yüksekokulu Günleri'nde Tadım Gerçekleştirdi!

Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Yeni Ürün Geliştirme dersi kapsamında Dr.Öğr.Üyesi Şehnaz Özatay koordinatörlüğünde üretmiş oldukları Ürünleri Ezine Gıda İhtisas OSB MYO Günlerinde tadıma sundular. Geliştirilen ürünler arasında Fonksiyonel, Glutensiz ve Vegan beslenmeye yönelik ürünler konuklar ve tüketiciler tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. Özellikle Aronyalı Yoğurt en çok beğeni toplayan ürünlerden bir tanesi oldu. Öğrencilerimize ve akademik personelimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.