Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz “Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü-ÇOMÜ BUTİK Birimi”ni Ziyaret Etti.

Ezine Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü öğrencilerimiz, Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY ve Öğr. Elm. Çağlar KAYA koordinatörlüğünde Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü, ÇOMÜ BUTİK’i ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan ÇALBAYRAM koordinatörlüğün projeleri hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi. Ürün yelpazesini ev eşyasından, erzağa, kitaptan her çeşit giyim malzemesi ve aksesuara kadar çeşitlendiren ve birimden yararlanan öğrenci sayısını her geçen gün artıran ve öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi ağırlayan Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü’ne çok teşekkür ederiz.