Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Girişimcilik Seminerleri - 2

16 03 2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda Girişimcilik dersi kapsamında Öğr. Gör. Giray ÖĞE tarafından düzenlenen etkinliklere Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale İl koordinatörü Recai BAŞARAN ve Uzman Petek EĞERCİ COŞKUN'un katılımlarıyla devam edildi.


Öncelikle yakın geçmişte Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projeler kapsamında Meslek Yüksekokulumuza kazandırılan laboratuvar ve eğitim alanları gezildi. Bundan sonraki süreçte gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda belirlenen projeler için başvuruların ivedilikle yapılması kararlaştırıldı.


Etkinliğin devamında okulumuz Dr.  Öğr. Üyesi Özgür MANAP konferans salonunda Güney Marmara Kalkınma Ajansı yöneticileri tarafından Okulumuzda eğitim gören tüm programlarımızın 2. Sınıf öğrencilerine sunum gerçekleşti. Yapılan sunumda kalkınma ajansları genel tanıtımı ve beraberinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın çalışma alanları ve çalışma ilkeleri anlatıldı. Güncel projeler ve öğrencilerimizin bu projelerden nasıl yararlanabileceği konularında bilgiler verildi. Öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Recai BAŞARAN ve Uzman Petek EĞERCİ COŞKUN'a Okul Müdürümüz  Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle etkinlik son buldu.