Girişimcilik Seminerleri - 3

23.03.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda Girişimcilik dersi kapsamında Öğr. Gör. Giray ÖĞE tarafından düzenlenen etkinliklere Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ( TKDK )   Çanakkale İl koordinatörü Hasan İSKENDER ve Kontrol Birim Amiri Ahmet DENİZ'in katılımlarıyla devam edildi.
Meslek Yüksekokulumuz Dr. Öğr. Üyesi Özgür MANAP konferans salonunda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) yöneticileri tarafından Okulumuzda eğitim gören tüm programlarımızın 2. Sınıf öğrencilerine sunum gerçekleşti. Yapılan sunumda TKDK ile ilgili genel tanıtım yapıldı ve beraberinde Kurum'un çalışma alanları ve çalışma ilkeleri anlatıldı. Güncel projeler ve öğrencilerimizin bu projelerden nasıl yararlanabileceği konularında bilgiler verildi. Öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)   Çanakkale İl koordinatörü Hasan İSKENDER ve Kontrol Birim Amiri Ahmet DENİZ'e Okul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Giray ÖĞE ve Dr. Öğr. Üyesi Hasan GÜL tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle etkinlik son buldu.