Girişimcilik Seminerleri - 5

13.04.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda Girişimcilik dersi kapsamında Öğr. Gör. Giray ÖĞE tarafından düzenlenen etkinliklere Çanakkale Ezine Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğünden Psikolog Oya HAÇAT ve Çanakkale Ezine İlçe Sağlık Müdürlüğünden Sağlık Memuru Süleyman YAVAŞOĞLU’un katılımıyla devam edildi.

Meslek Yüksekokulumuz Dr. Öğr. Üyesi Özgür MANAP konferans salonunda Çanakkale Ezine Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğünden Psikolog Oya HAÇAT tarafından Okulumuzda eğitim gören tüm programlarımızın 2. Sınıf öğrencilerine sunum gerçekleşti. Yapılan sunumda 'Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi' ile ilgili bilgi verildi. Sonrasında Çanakkale Ezine İlçe Sağlık Müdürlüğünden Sağlık Memuru Süleyman YAVAŞOĞLU 'Görev Bende' konulu sunumunu gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Oya HAÇAT ve  Süleyman YAVAŞOĞLU'na Okul Müdürümüz Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle etkinlik son buldu.