Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Ezine'de Yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Toplantısı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Ezine Kaymakamlığında gerçekleştirildi.

Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, Bilim ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer, ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Bünyamin Bacak, Ezine Gıda İhtisas OSB Müdürü Çağrı Oğuzhan ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda ilçede gerçekleştirilen istihdama yönelik çalışmaların yanı sıra Ezine Gıda İhtisas OSB  ile ilgili çalışmalar husunda bilgiler verildi.

Toplantıda Ezine Gıda İhtisas OSB ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu ortaklığında, Çanakkale İŞKUR iştiraki ile hazırlanan, Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın "Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Destek Programı" çerçevesinde başvurulan proje hakkında Ezine MYO Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanı ve proje ekibinde bulunan Öğr.Gör.Dr. Dilvin İpek tarafından bilgi verildi.