Innovation Week IWA 2020'den Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK'e Bir Altın Madalya Daha

"Innovation Week IWA 2020" kapsamında gerçekleştirilen uluslararası etkinlikte Meslek Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Dilvin İPEK'in üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. N. Nükhet ZORBA ile birlikte hazırlamış olduğu "Doğal Dezenfektan Çözeltisi (Naturdisinfect)" isimli buluş büyük ödül ve ayrıca altın madalyaya layık görülmüştür. Üniversitemiz adına büyük başarı elde eden öğretim üyemizi tebrik eder, çalışmalarının devamını dilerim.

Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu
Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü

İlgili Lİnkhttps://ofeed.ma/iwa2020-results/

Katılımcı Bölge ülkesi      Buluş Sahibinin Adı          Buluş Titresi                                                     Ödül