Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

İŞKUR-Öğrenci Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu 1. sınıf öğrencilerine yönelik Kariyer Planlama dersi kapsamında, Çanakkale İŞKUR temsilcisi Sn. Eylem KARACA tarafından İŞKUR kurumunu ve işlevlerini tanıtıcı ve öğretici yanı yüksek bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlikte, iş arama süreçleri, kariyer fırsatları ve İŞKUR’un sunduğu destekler hakkında kapsamlı bilgiler verildi.
Eylem KARACA, öğrencilerin kariyer hedeflerini belirlemelerine yardımcı olacak ipuçları ve İŞKUR'un sağladığı olanakları detaylandırarak, öğrencilerin iş dünyasına daha iyi hazırlanmalarına katkıda bulundu. Katılımcılar, interaktif bir ortamda sorularını yönelterek bilgi edinme fırsatı buldular.
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu olarak, Eylem KARACA’ya ve İŞKUR’a bu değerli etkinlik için teşekkür ederiz.