Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Kampüse Hoşgeldin Buluşması Kapsamında Medya Gösterisi Gerçekleştirildi.

Ezine Belediye Başkanı Sayın  Güray Yüksel'in katkılarıyla Tgrt Haber Spikeri Sn. Mehmet Aydın, Kral Fm Programcısı Sn. Afrikalı Ali, Alem Fm Programcısı Sn. Serdar Gökalp ve Radyo Turkuvaz Programcısı Sn. Hopdedik Ayhan ’ın katılımları ile Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize yönelik " Kampüse Hoşgeldin" Medya Gösterisi Gerçekleştirildi. Çanakkale Milletvekili Sn. Jülide  iskenderoglu, Ezine Belediye Başkanı Sn. Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanımız Sn. Mevlüt Oruçoğlu, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sn. Prof. Dr R. Cüneyt Erenoğlu ile akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte keyifli anlar yaşandı. Öğrencilerimizin akademik yıla moralli başlamalarına destek olan Ezine Belediye Başkanımız Sn. Güray Yüksel'e teşekkür ediyoruz.