Kariyer Kulübü Etkinliklerinin İlki Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri için Çanakkale İŞKUR'un desteğiyle düzenlediğimiz Kariyer Kulübünün ilk oturumu gerçekleşti. Çanakkale İŞKUR'dan İş kulübü lideri Evrim Gülmen ve Feray Akiner'in iki oturumda gerçekleşen eğitim sunumları ile öğrencilerimizi okuldan mezun olduktan sonra nelerin beklediği ve bu sürece nasıl hazırlanmaları gerektiğine ilişkin bilgilerin yanı sıra örnek cv  hazırlamaya ilişkin bilgiler aktarildi.

Ayrıca Ezine Meslek Yüksekokulumuzun da katilacagi Europass cv yarismasina ilişkin detaylar verildi. Kariyer kulüpleri 7 Kasım 2023 salı günü mülakat teknikleri , beden dili ve etkili LinkedIn kullanımı konularinda gerçekleştirecekleri eğitimler ile tekrar bizimle olacak.