Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Kemallı’ya Kitap, Geyikli’ye Mont Desteği

Ezine Kaymakamı Sayın Dr. Hacı Arslan UZAN’ın başlattığı Kemallı Köyü Kütüphanesi kitap kampanyası ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu tarafından gerçekleştirilerek, ilköğretim seviyesinde 300 kitap kampanya kapsamında toplandı.

Toplanan kitaplar kolilenerek topluluk üyeleri tarafından köye ulaştırıldı. Yüksekokulumuz öğrencilerinden oluşan gönüllüler topluluğu topladığı kitapları kendi elleriyle raflara yerleştirdi. Kütüphanenin hala kitaba ihtiyacı olmasının tespit edilmesi nedeniyle kampanyanın devamlılığı kararı alındı. Köy kütüphanesinin her yaş grubuna hitap edecek kitaba ihtiyacı devam etmektedir Bu nedenle topluluk üyeleri kampanyalarına devam edeceklerdir.

Kemallı Köyü Kütüphanesi Kitap Kampanyası ile eş zamanlı olarak yürütülen Geyikli İlköğretimde okul öncesi eğitim alan minikler için başlatılan mont kampanyası kısa sürede tamamlandı. ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu tarafından hazırlanan hediye paketleri miniklere aileleri ve öğretmenlerinin eşliğinde miniklere Sosyal Gönüllüler tarafından teslim edildi. Hediyelerine kavuşan miniklerin heyecanları görülmeye değerdi.

Kampanyalarda büyük bir heyecanla çalışan ve destek olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.