Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5’inci yıldönümünü kutlayan bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz; Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına, Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, ülkemizin huzur ve refahına göz dikenlere karşı milletçe ölüme meydan okuyan bir direnişle verilen cevaptır. Atalarımız nasıl ki Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi destanlarla vatanımızı düşmanlardan korumuşsa bizler de onlardan aldığımız güç ve kudretle destansı mücadelemizi 15 Temmuz 2016 tarihinde gösterdik. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak vatanımızı ve demokrasimizi bu darbeci zihniyete karşı koruyarak ileriye taşımak için bilimin gösterdiği yolda gençlerimizi yetiştirme gayreti içerisinde yolumuza durmadan devam ediyoruz. Yaşananlardan daima ders alınması için böylesi günlerin unutulmaması gerektiği açıktır. Bu sebeple Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu olarak düzenleyeceğimiz programla günün anlam ve önemine dikkat çekeceğiz. 15 Temmuz 2021 saat: 10:00’da Meslek Yüksekokulumuz fuaye alanında başta Sayın Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan UZAN olmak üzere Ezine İlçe protokolünün katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek olan "15 Temmuz'da Yaşananlar" isimli fotoğraf sergisine tüm halkımız davetli olup, sergi hafta boyunca ziyarete açık tutulacaktır.

Bu vesileyle her türlü şartta birlik ve beraberlik şuuru içerisinde tek millet olmanın onur ve gururunu bugünün 5’inci yıldönümünde, şanlı milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlar, vatan uğruna tarihimiz boyunca canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, gazilerimize şükranlarımı sunarım.

 

Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü