Meslek Yüksekokulumuz Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ezine Meslek Yüksekokulunda Üniversitemizin yürütmekte olduğu YÖKAK Kalite Akreditasyon süreçleri kapsamında Dr.Öğr. Üyesi Özgür MANAP Konferans Salonunda  2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Dış Paydaş Toplantısı 3 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 11.00’da Ezine Kaymakamı Sayın Yunus KIZILGÜNEŞ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda bir sunumla Meslek Yüksekokulunda yapılan çalışmaları, eğitim-öğretim faaliyetlerini anlatan Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, sonrasında Ezine Kaymakamı Sayın Yunus KIZILGÜNEŞ, Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL ve Meslek Yüksekokulumuz Kalite Güvencesi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY'la birlikte Dış Paydaşlarımızla Sanayi -Üniversite işbirliğinde yapılabilecek proje ve çalışmaları değerlendirdirler. Gerek Kaymakam KIZILGÜNEŞ, Gerek Başkan YÜKSEL, gerekse de Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper ALTINOK Meslek Yüksekokulumuzla her türlü değerli projeye ve desteğe hazır olduklarını belirttiler...