Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında Ezine Gıda Organize Sanayi Bölgesinde Ağaç Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi.

Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde ağaç dikim etkinliğine katılım gösterdiler. Yüksekokul Sekreteri Sedat ARICAN nezaretinde etkinliğe katılan öğrenciler bölgede dikim için hazırlanan çukurlara leylandi, mazı, lavanta, zakkum ve biberiye fidanlarını diktiler. Etkinliğe aynı zamanda Ezine Kaymakamı Sayın Yunus KIZILGÜNEŞ, Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL ve değerli Ezine Protokolü de katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokulu Öğrencileri etkinlik sonrasında Ezine Orman Bölge Şefliğinin hediye ettiği fidanlardan aldılar. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.