Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Müdür ERENOĞLU'ndan Yeni Öğrencilere "Hoşgeldin" Mesajı

.

    Uzun ve yorucu bir sınava hazırlık dönemi sonrasında üniversitemizi tercih etmeniz ve öğrenim hakkı elde ettiğiniz için sizi ve ailenizi kutluyor, üniversitemize hoş geldiniz diyorum. 
Üniversitemizde eğitim; esnek, dinamik, disiplinler arası, bilgiye ulaşma, bilgiyi kullanabilme ve bilgi üretme yönünde iki yıllık bir mesleki eğitim planlaması gerçekleştirilmiştir. 
   Meslek Yüksekokulumuzun temel hedefi sorgulayan, düşünen, dinamik, üretken, etik değerlere bağlı, alanında başarılı, uzman ve yetkin bireyler yetiştirmektir. Sevgili öğrencilerimizi bu vasıflara sahip olarak okulumuzda mezun etmek için yoğun bir emek harcanacak ve her türlü gayret gösterilecektir. 
    Üniversitemiz ihtiyaç duyduğunuz her anda sizlere destek olacak öğretim elemanları ve idari personel kadrosu ile bu hedefi gerçekleştirmeyi ilke edinen bir kurumdur. 
Sizlerden beklentimiz çalışmalarını yılmadan sürdürmek ve hem kendisi hem ülkesi için faydalı işler yapacak ve sosyal yönleri de gelişmiş bireyler olmanızdır. 
    Üniversite'deki eğitim kariyerinizin başlangıcında doğru tercihiniz için sizleri kutluyor ve ailelerinizin duyduğu gururu sizlerle paylaşıyorum. Üniversite hayatınız boyunca başarı ve mutluluk dileklerimle..

Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU
Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü