Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Ömer Mart Orta Okulu Öğrencilerinden Ezine Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Çanakkale Ömer Mart Ortaokulu 6.Sınıf Öğrencileri Fen Bilgisi öğretmeni Habibe ENGÜR ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Selçuk KILINÇ ile birlikte Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü laboratuvarlarını ziyaret etmişlerdir. Ziyaret sırasında Ezine Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Gıda İşleme Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY ve Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK hazır bulunmuştur. Gezi sırasında bölüme ait olan 2 laboratuvarın yanı sıra Ezine Organize Sanayi Bölgesi ile ortak olarak kurulan laboratuvar öğretmenler, öğretim üyeleri ve bölümümüzün öğrencilerin yardımı ile öğrencilere tanıtılmış, yapılan analizler konusunda bilgiler verilmiştir.  Laboratuvar gezisi sonrası öğrencilerin gıda işleme hakkında soruları Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY ve Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK tarafından Dr. Öğr. Üyesi Özgür MANAP konferans salonunda cevaplanmıştır. Ezine Meslek Yüksekokulu olarak Üniversitemizin yürütmekte olduğu Kalite Güvencesi Çalışmaları kapsamında dış paydaşlarımızla birlikte bu tür faaliyetleri sürdürmeyi planlamaktayız.