Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Orman Haftası Dolayısıyla Fidan Dikimi Yapıldı

Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve yöneticileri olarak orman haftası dolayısıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Eğitim Fakültesi öğrencileri ile Doç. Dr. Oya ERENOĞLU'da katıldı. Öncelikle Akçapınar Köyü İlkokulu bahçesine sonrasında ise Ezine Meslek Yüksekokulu Yahya Çavuş Yerleşkesi Satranç Alanı etrafına olmak üzere yaklaşık 100 adet fıstık çamı toprakla buluşturuldu. Fidan dikimi sonrasında Öğr. Gör. Ceren ULUPINAR tarafından Eğitim Fakültesi öğrencilerine bir sunum yaparak Sosyal Gönüllüler Topluluğu hakkında bilgi verdi.

Etkinlik sonrasında yapılan pilav ikramının ardından Eğitim Fakültesi öğrencileri ile Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında dostluk maçı gerçekleştirildi.

Etkinliğinimize lojistik desteği veren Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL'e, Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Oya ERENOĞLU ile Eğitim Fakültesi öğrencilerine ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde büyük emeği geçen Abdi HİZARCI'ya teşekkür ederiz.