Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri Travel Turkey İzmir’e Katıldı

Bu yıl 13.sü düzenlenen, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde organize edilen Travel Turkey İzmir 2019 fuarına Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri katılım gösterdi.

5-7 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen ve Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli noktalarından çok sayıda katılımcının bulunduğu fuara Halkla İlişkiler ve Tanıtım ve Pazarlama programlarından 60 öğrencimiz ziyarette bulundu. Dr. Öğr. Üyesi Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Ceren ULUPINAR koordinatörlüğünde gerçekleşen teknik geziye Kongre ve Fuar Organizasyon ve Satış Yönetimi dersleri kapsamında katılım gösteren öğrencilerin büyük ilgisi vardı. Öğrencilerimizin sektör temsilcileri ile bir araya geldiği, sunum yöntemleri, satış yönetimi, pazarlama teknikleri ve fuar organizasyonu gibi konularda ayrıntılı bilgiler aldıkları fuar oldukça verimli geçti.

Öğrencilerimizin fuara katılımını sağlamak için iki otobüs ile araç desteği veren Travel Turkey İzmir ekibine ve kumanya desteği veren Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL’e teşekkürlerimizi sunarız.