Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

Pınarbaşı İlkokulu Ezine Meslek Yüksekokuluna Misafir Oldu.

Ezine Meslek Yüksekokulu sosyal sorumluluk kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Pınarbaşı ilkokulunda öğrenim gören minikler Ezine Meslek Yüksekokuluna misafir oldular. Okula adım atmalarıyla heyecanları başlayan minikler ilk olarak okul çevresini gezmeyle başladılar. Daha sonrasında Ezine Meslek Yüksekokulu gönüllü öğrencileri okula gelen minik kardeşlerine derslikleri, kütüphaneyi, konferans salonunu, bilgisayar laboratuvarını ve yemekhaneyi gezdirdi. Küçük bir gezinti sonrasında minikler için hazırlanan sürpriz film gösterimiyle program devam etti. Minikler filmlerini izlerken okulumuz gönüllü öğrencileri tarafından hazırlanan patlamış mısırlar ikram edildi. Sevinçleri ve heyecanları görülmeye değer olan minikler ve gönüllü öğrencilerimiz film sonunda şarkılarla eğlencelerine devam ettiler.

Program bitiminde Pınarbaşı İlkokulu öğrencilerinin de Ezine Meslek Yüksekokuluna bir sürprizi vardı. Hazırladıkları gösteriyi bizlere sunan minikler hepimizin takdirini topladı. Hem Pınarbaşı İlkokulu öğrencileri hem de Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri farklı ve anlamlı bir deneyim yaşadılar. Oldukça eğlenceli geçen etkinliklerin sonunda öğrenciler bu tür etkinliklerin devamının olmasını dile getirdiler.

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan AKMAN, Ezine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim KIR, Pınarbaşı İlkokulu Okul Müdürü Mehmet ÖZPEK, Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği’nden Doç. Dr. Oya ERENOĞLU, Öğr. Gör. M. İlker GÜLCEMAL, Öğr. Gör. Ş. Ceren ULUPINAR, Eğitim fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümü öğrencileri ve Pınarbaşı İlkokulu öğretmenlerinin katılımıyla düzenlenen etkinlik güzel temennilerle son buldu.