Sahillerimize Sahip Çıkıyoruz.

Meslek Yüksekokulumuz pazarlama ve reklamcılık bölümü öğrencileri Geyikli Belediyesi Altınkum Sahilinde kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi. "Geyikli'yi seviyorum, Sahilime Sahip Çıkıyorum" sloganıyla öğrencilerimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Altınkum sahilinde torbalarca çöp toplayarak çevre kirliliğine dikkat çektiler. Etkinliğe Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ş. Ceren ULUPINAR, bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Merve Gözde DURMAZ, Öğr. Gör. Gülce TOK ve  Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ ile Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK'in yanı sıra Geyikli Belediye Başkan Vekili Hüseyin BECEREN ve belediye çalışanları katıldı. Emeği geçen öğrencilerimize, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu'na ve ekibine, ayrıca desteklerini esirgemeyen Ezine Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz.