Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi programı 2. sınıf öğrencisi Şeyda EKER 2023/2 döneminde 1919B012318654 Proje Nolu TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenen ‘Şortening İkamesi olarak Zeytinyağ Oleojeli Kullanımı ile Çeşnili Tuzlu Kurabiye Üretilmesi ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi’ başlıklı projenin sonuçları Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğrencilerine bir sunum gerçekleştirilerek paylaşılmıştır. Etkinliğe Proje danışmanı Gıda işleme bölümü hocası Öğr. Gör. Dr. Eda KESKİN USLU , Gıda işleme bölümü hocaları Öğr. Gör. Çisem ÖĞE, Öğr. Gör. Ezgi YIKICI katılım göstermiştir . Bölüm öğrencileri 2209-A projeleri hakkında bilgilendirilmiş ve yeni projeler için teşvik edilmiştir. Maddi desteğinden dolayı TÜBİTAK 2209-A programına teşekkürlerimizi sunarız.