Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

"Tuzumu Nasıl Kuruttum" İsimli Seminer İş Kurumu Çanakkale İl Müdürü Tarafından Verildi.

12.05.2022 tarihinde Ezine Meslek Yüksekokulunda Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen seminerde İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Pazarlama ve Reklamcılık  Bölümü öğrencileri ile Öğr. Gör. Ş. Ceren ULUPINAR’ın kariyer planlama dersinde ‘‘Tuzumu Nasıl Kuruttum?’’ başlıklı kendi kariyer hikayesi üzerinden deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Etkinlikte Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, öğrencilere kariyer planlaması açısından eğitim hayatının önemine vurgu yaptı. Başarının başarısızlıklardan çıkarılacak derslerle mümkün olduğunu dile getirerek; gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmanın bilgiye sahip olmanın yanında hayata geçirmek olduğunu da belirtti. Etkinlik sonunda İŞKUR il müdürü Mehmet Uğur YAVUZ’a okul müdür yardımcısı Öğr. Gör. Celal Selim BİNAY tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle etkinlik son bulmuştur.